Locatie: Dautenstraat 64A - Diepenbeek
Prijs: 80€/workshop/pp (inclusief dranken : Cava, witte wijn, rode wijn, Singha bier, frisdranken; koffie, thee en koekjes)
Schrijf nu in via info@thaiskokenaanhuis.be of 0475 / 43 80 75 (plaatsen zijn beperkt)
Het inschrijvingsgeld dient vooraf overgeschreven te worden op rekeningnummer:
BE90 7350 2202 3432 (Thais koken aan huis - Dautenstraat 64A - 3590 Diepenbeek)
Workshop 5 - 3 december (19u) |
|
Salad Kai Kra Tong Thong |
|
Kipsalade in een gouden mandje
|
|
Yam pla salmons |
|
Verse zalm in dunne reepjes met Thaise dressing, verse munt, knoflook en verse dille
|
|
Guay-tieow nua toen |
|
Noedelsoep met gestoofd rundsvlees, sojascheuten, selder, lente-ui, koriander en gebakken knoflook
|
|
Kaow niew tour dam |
|
Geparfumeerde sticky rice met zwarte bonen in kokosmelk
|
|
Workshop 1b - 14 januari (19u) |
|
Keaw saus nam man prik |
|
Gekookte dumplings met homemade chili-oliesaus
|
|
Kuaitiao Lord koong |
|
Gestoomd rijstpapier met gemarineerde scampi en dressing
|
|
Nua pad takhrai |
|
Biefstuk met citroengras, garnalenpasta, Thaise aubergine en kaffirlimoen
|
|
Kao Aob Goon Chiang |
|
Gebakken rijst met Chinese worst (klaargemaakt in rijstkoker)
|
|
Workshop 2b - 23 januari (19u) |
|
Suki muan moo sab |
|
Gekookte Chinese kool, opgerold met gemarineerd varkensgehakt en sukisaus
|
|
Chu Chee prik yat sai |
|
Gevulde mini paprika's met Chu Chee-currypasta
|
|
Nua pad khing |
|
Gemarineerde biefstuk met gember en groenten
|
|
Pad Mee Saw |
|
Eiernoedels met groenten (Chinese style)
|
|
Workshop 3b - 30 januari (19u) |
|
Koong sabad pha |
|
Garnalen met geraspte loempia's, gebakken in de pan met olie, geserveerd met pruimensaus
|
|
Hor mok pla |
|
Gestoomde witte vis met rode currypasta, kool en basilicumblaadjes
|
|
Kai saus prik pao |
|
Malse kippendijen gestoofd in een zachte chilipastasaus
|
|
Kang som pak koong sod |
|
Zure currypasta met gemengde groenten en verse garnalen
|
|
Workshop 4b - 6 februari (19u) |
|
Por pia thod |
|
Gefrituurde loempia met gehakt en zoetzure saus
|
|
Kao Yam Pla salmons |
|
Rijstsalade met gebakken zalm
|
|
Kao Man Kai |
|
Gepocheerde kip en gekruide rijst, geserveerd met chilisaus en komkommergarnituren
|
|
Spaghetti kee mao koong |
|
Spaghetti met scampi’s en Thaise tuinkruiden (pikant)
|
|