Nieuwe lente-workshops!

Locatie: Dautenstraat 64A - Diepenbeek
Tijdstip: maandag 20 mei (19u - VOLZET) en/of dinsdag 4 juni (19u - VOLZET) en/of donderdag 13 juni (19u - VOLZET) en/of dinsdag 25 juni (19u - VOLZET) en/of donderdag 4 juli (19u - VOLZET)

Prijs: 60€ (inclusief dranken : Cava, witte wijn, rode wijn, Singha bier, frisdranken; koffie)

Schrijf nu in via info@thaiskokenaanhuis.be of 0479 / 97 77 97 (plaatsen zijn beperkt)

Het inschrijvingsgeld dient vooraf overgeschreven te worden op rekeningnummer:
BE90 7350 2202 3432 (Thais koken aan huis - Dautenstraat 64A - 3590 Diepenbeek)

Workshop 1 - 20 mei (VOLZET)

Hapje
Loempia Verse, koude loempia met groenten, munt en surimi
Soep
Tom Yam Koong Scampisoep met citroengras, galangal, kaffirlimoen, champignon, tomaten, koriander, lenteui
Hoofdgerechten
Kai Pad Med Ma-Manug Kip met paprika, ajuin, cashewnoten, ananas
Panang Nua Biefstuk met panang curry en kokos
Bijgerechten
Pad Thai Noedels met ei, soja
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Kanom krok Thaise flensjes



Workshop 2 - dinsdag 4 juni (VOLZET)

Hapje
Loempia Verse, koude loempia met groenten, munt en gehakt
Soep
Tom Yam Koong Scampisoep met citroengras, galangal, kaffirlimoen, champignon, tomaten, koriander, lenteui
Hoofdgerechten
Kai Pad Med Ma-Manug Kip met paprika, ajuin, cashewnoten, ananas
Panang Nua Biefstuk met panang curry en kokos
Bijgerechten
Pad Thai Noedels met ei, soja
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Kanom krok Thaise flensjes



Workshop 3 - donderdag 13 juni (VOLZET)

Hapje
Mar Hor Hapje met appelsien/ananas, gehakt, verse peper
Soep
Gang Leang Scampi-soep met peper, wortelen, babycorn, champignons, courgettes
Hoofdgerechten
Kai Krob pad preaw-wan Krokant gebakken kip met zoetzure saus en groenten
Shu Shi Pla Gebakken vis met rode curry
Bijgerechten
Kai yat sa Gebakken ei met vulling van gehakt en groenten
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Kanom Mor Kang Traditioneel Thais dessert - flan van kokos



Workshop 4 - dinsdag 25 juni - curries maken (VOLZET)

Welkom met drank en hapjes
Curries maken:
Rode curry
Groene curry
Massamun curry
Gele curry
Met elke curry wordt een gerecht gemaakt !
Nagerecht: Thais kokosijs



Workshop 5 - donderdag 4 juli (VOLZET)

Hapje
Koong pan ta-khir mengsel van scampi en gehakt, gerold in takjes van citroengras
Voorgerecht
Hor Mok Pla Witte vis met rode curry en een kokosdressing in een bananenblad
Hoofdgerechten
Kang Karee Kai Kip met gele curry, ajuin, aardappel
Nua Pad Prik Pao Biefstuk met Thaise chilipasta en groenten
Bijgerechten
Tao jeaw lhon Groenten met Thaise saus
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Kanom Touy Thaise pudding met kokosmelk