Nieuwe workshops in 2020!

Locatie: Dautenstraat 64A - Diepenbeek
Tijdstip: dinsdag 11 februari (19u - VOLZET) | donderdag 20 februari (19u - VOLZET) | dinsdag 25 februari (19u - nog 3 plaatsen) | dinsdag 3 maart (19u - VOLZET) | donderdag 12 maart (19u - VOLZET)

Prijs: 65€/workshop/pp (inclusief dranken : Cava, witte wijn, rode wijn, Singha bier, frisdranken; koffie)

Schrijf nu in via info@thaiskokenaanhuis.be of 0479 / 97 77 97 (plaatsen zijn beperkt)

Het inschrijvingsgeld dient vooraf overgeschreven te worden op rekeningnummer:
BE90 7350 2202 3432 (Thais koken aan huis - Dautenstraat 64A - 3590 Diepenbeek)

Workshop 1 - 11 februari (19u - VOLZET)

Hapje
Koong saté Scampispiesjes met een warme pindasaus
Soep
Tom Kha kai Kippesoep met kokos, tomaten en champignons
Hoofdgerecht
Kang kaew wan ped Eend met groene curry, bamboe, Thaise aubergine en kokos
Bijgerechten
Pad Thai Noedels met ei, groenten
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Kloy ping Gegrilde bananen met een dressing van kokosmelk



Workshop 2 - 20 februari (19u - VOLZET)

Hapje
Toung Thong Mengsel van gehakt en scampi in een krokant jasje
Hoofdgerechten
Kai pad takai Kip met citroengras, knoflook, chili en basilicum
Nua pad namman hoy Biefstuk met oestersaus en groenten
Bijgerechten
Kao pad ham Gebakken rijst met groenten en ham
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Kao neaw ma-mung Mango met plakrijst



Workshop 3 - 25 februari (19u - nog 3 plaatsen)

Hapje
Miang Kham Sjalotten, chilipeper, gember, look, limoen, geroosterde kokosnoot en cashew-noten
Soep
Tom Yam Talay Mix van seafood met champignons, citroengras, galangal, limoenblad en tomaten
Hoofdgerecht
Kang karee Kai Kip met gele curry, ajuin, aardappel, wortelen en boontjes
Bijgerechten
Kao pad sapparot Gebakken rijst met ananas, rozijn en ham
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Rotee Roti met banaan



Workshop 4 - 3 maart (19u - VOLZET)

Hapje
Kanom pang na moo Gefrituurde broodjes met speciaal bereid gehakt
Soep
Tom yam koong Scampi-soep met Thaise kruiden, champignons, kokos, tomaten
Hoofdgerecht
Panang Nua Biefstuk met panang curry, groenten en kokos
Bijgerechten
Pad pak Verse groentjes uit de wok
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Ice cream Kati Kokosijs met dressing



Workshop 5 - 12 maart (19u - VOLZET)

Hapje
Loempia Kai Mini-Loempia met groenten en kip (koud) en een zoetzure saus met verse gemalen pinda
Voorgerecht
Hor mok pla prik wan Vis met rode curry en basilicum, gevuld in mini-paprika
Hoofdgerecht
Massamun Nua Biefstuk met massamun curry, aardappel en ajuin
Bijgerechten
Koong nung kai toen Gestoomde eieren met scampi en gehakt
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Knom Krok Thaise flensjes