6 Thaise winter-workshops!

Locatie: Dautenstraat 64A - Diepenbeek
Tijdstip: dinsdag 19 februari (19u00 - nog 1 plaats) en/of dinsdag 5 maart (19u00 - nog 1 plaats) en/of donderdag 14 maart (19u00 - VOLZET) en/of donderdag 21 maart (19u00 - nog 1 plaats) en/of dinsdag 26 maart (19u00 - VOLZET) en/of dinsdag 9 april (19u00 - nog 4 plaatsen)

Prijs: 60€ (inclusief dranken : Cava, witte wijn, rode wijn, Singha bier, frisdranken; koffie)

Schrijf nu in via info@thaiskokenaanhuis.be of 0479 / 97 77 97 (plaatsen zijn beperkt)

Het inschrijvingsgeld dient vooraf overgeschreven te worden op rekeningnummer:
BE90 7350 2202 3432 (Thais koken aan huis - Dautenstraat 64A - 3590 Diepenbeek)

Workshop 1 - 19 februari (nog 1 plaats) - herhaling 14 maart (1bis - VOLZET)

Hapje
Thod man Koong Scampi-cake
Voorgerecht
Tom Kha Kai Kippesoep met kokos, tomaten en champignons
Hoofdgerechten
Kai Pad Med Ma-Manug Kip met paprika, ajuin, ananas, cashewnoten
Panang Nua Biefstuk met Panang curry, groenten, Thaise aubergines en kokos
Bijgerechten
Kao pad Gebakken rijst met ei en groenten
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Roti Roti met dressing van kokosijs



Workshop 2 - 5 maart (nog 1 plaats) - herhaling 26 maart (2bis - VOLZET

Hapje
Kai saté Gemarineerde kippespiesjes met warme pindasaus
Soep
Tom Yam Koong Scampisoep met citroengras, galangal, kaffirlimoen, champignon, tomaten, koriander, lenteui
Hoofdgerechten
Pad krapao Moo krob Thais krokant varkensvlees met basilicum, groenten en chili
Kang keaw wan nua Biefstuk met groene curry, groenten, kokos
Bijgerechten
Kai thod Moo sab Gebakken ei met gehakt en lente-ui
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Kanom krok Flensjes met kokosijs



Workshop 3 - 21 maart (nog 1 plaats) - herhaling 9 april (3bis - nog 4 plaatsen)

Hapje
Koong + Pak tempura gefrituurde Scampi en groenten met tempura en een zoetzuur sausje
Soep
Tom Yam Kai (zonder kokos) Kippe-soep met citroen, galangal, kaffirlimoen, champignon, tomaten, koriander en lenteui (zonder kokos)
Hoofdgerechten
Kang pet ped yang Eend met rode curry, thaise aubergine, ananas en kersttomaten
Moo pad khing Varkens met gember, champignons en Thaise kruiden
Bijgerechten
Pad Thai Noedels met ei, soja
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Kao neaw ma-mung Plakrijst met Thaise mango en dressing van kokosmelk