Nieuwe workshops!

Locatie: Dautenstraat 64A - Diepenbeek
Tijdstip: donderdag 24 oktober (19u - nog 1 plaats) | dinsdag 5 november (19u - VOLZET) | dinsdag 12 november (19u - nog 4 plaatsen)

Prijs: 60€ (inclusief dranken : Cava, witte wijn, rode wijn, Singha bier, frisdranken; koffie)

Schrijf nu in via info@thaiskokenaanhuis.be of 0479 / 97 77 97 (plaatsen zijn beperkt)

Het inschrijvingsgeld dient vooraf overgeschreven te worden op rekeningnummer:
BE90 7350 2202 3432 (Thais koken aan huis - Dautenstraat 64A - 3590 Diepenbeek)

Workshop 1 - donderdag 24 oktober (19u - nog 1 plaats)

Hapje
Thod man Koong Scampi-cake
Hoofdgerechten
Panang Nua Biefstuk met panang curry, groenten en kokos
Kai Pad Med Ma-Manug Kip met paprika, ajuin, ananas, cashewnoten
Bijgerechten
Kao pad Gebakken rijst met groenten
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Knom Krok Thaise flensjes



Workshop 3 - 5 november (19u - VOLZET)

Hapje
Kai saté Kippespiesjes met een warme pindasaus
Hoofdgerechten
Kang kaew wan ped Eend met groene curry, bamboe, Thaise aubergine en kokos
Panang Koong Scampi's met panang curry, groenten en kokos
Bijgerechten
Pad Thai Noedels met ei, groenten
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Icecream Kati Kokosijs met nootjes



Workshop 2bis - 12 november (19u - nog 4 plaatsen)

Hapje
Loempia Koude loempia met groenten, kip en een zoetzuur sausje met versgemalen, pinda
Soep
Tom yam Koong Scampi-soep met Thaise kruiden, champignons, kokos, tomaten
Hoofdgerecht
Massamun Nua Biefstuk met massamum curry, ajuin en aardappel
Bijgerechten
Pad pak Groentjes uit de wok
Kao Thaise, witte jasmijnrijst
Nagerecht
Rotee Roti met banaan