Wat gebeurt er op zo'n workshop? Hoe verloopt zo een avond? Een reportage door Het Belang van Limburg

Locatie: Dautenstraat 64A - Diepenbeek
Tijdstip: 19u

Prijs: 75€/workshop/pp (inclusief dranken : Cava, witte wijn, rode wijn, Singha bier, frisdranken; koffie)

Schrijf nu in via info@thaiskokenaanhuis.be of 0475 / 43 80 75 (plaatsen zijn beperkt)

Het inschrijvingsgeld dient vooraf overgeschreven te worden op rekeningnummer:
BE90 7350 2202 3432 (Thais koken aan huis - Dautenstraat 64A - 3590 Diepenbeek)

Koong geeft workshop aan Sven De Leijer en Maureen Vanherberghen in Vlaanderen Vakantieland - bekijk het hier.

Workshop 1 - 23 april (19u)

Hapje
Ka nom pang na koong Gefrituurd toastje met scampi en gehakt en een chilipasta-saus
Voorgerecht
Tom Yam Thalay Pikante Thaise soep met seafood, Thaise kruiden en kokosmelk
Hoofdgerecht
Kang nua nor-mai dong Rode curry met biefstuk, zure bamboe, kokosmelk en basilicum
Pad Tuua ngok kai Wok met kip, sojascheuten, lenteui, verse chilipeper en basilicum
Bijgerechten
Kao Thaise, witte jasmijnrijst



Workshop 2 - 2 mei (19u)

Hapje
Miang Kham Shallotten,rode en groene chilipeper, gember, look, limoen en pindanoten
Voorgerecht
Hor mok pla Gestoomde witte vis met rode curry in bananenblad
Hoofdgerecht
Kang pha nua Biefstuk met rode curry, Thaise aubergine, fingerroot, groene peperbolletjes
Bijgerechten
Kao Pad Gebakken rijst met groenten
Kao Thaise, witte jasmijnrijst



Workshop 3 - 14 mei (19u)

Hapje
Loempia Verse koude loempia met kip, groenten en een zoetzure saus
Soep
Tom Yam Kha kai Versie van Tom Yam soep en Tom kha kai samen) + kipfilet
Hoofdgerechten
Panang Nua Panang curry met biefstuk, Thaise aubergine
Pad Thai koong sod Noedels met ei, soja, scampi en extra ingrediënten
Bijgerechten
Kao Witte, Thaise jasmijnrijst



Workshop 4 - 23 mei (19u)

Hapje
Kanom pang prik pao salad kai Toast met chilipasta en kipsalade
Voorgerecht
Som Tam Thaise papaya salade
Hoofdgerecht
Lab nua Biefstuksalade met lente-ui, koriander, citroengras, munt en limoen
Kai Thod Gemarineerde en gefrituurde kip
Bijgerecht
Sticky rice Plakrijst



Workshop 5 - 28 mei (19u)

Hapje
Kai sate Kippespiesjes met warme pindasaus
Voorgerecht
Yam ta-kai koong krob Thaise salade met citroengras en krokante scampi’s
Hoofdgerecht
Kang ped phet yang Rode curry met eend, ananas, kerstomaatjes, groenten en basilicum
Mee kati chao wang Vermicelli met kokosmelk, scampi’s, gehakt en verse groenten
Bijgerecht
Kao Thaise, witte jasmijnrijst